Szórakozás

Íme, a Barátok közt sztárjának mesés nászútja

balogh edina (balogh edina, )
balogh edina (balogh edina, )

Balogh Edina és párja álomba illő nászúton voltak a közelmúltban. A csodálatos utazásról és a romantikus pillanatokról az RTL Klub Fókusz című műsorában mesélt a szerelmespár.

„Életem leggyönyörűbb nyaralása volt és nagyon örülök annak, hogy ez éppen a nászutunk lehetett” – mondta Balogh Edina, aki két hetet töltött férjével a Maldív-szigeteken.

A színésznő elárulta, szerelme lepte meg a csodálatos utazással, amire már nagyon vágyott. Külön öröm volt számára, hogy éppen a születésnapján érkeztek meg az álomba illő helyre, így Edina egyben születésnapi ajándékként is tekintette az utazást.

A szerelmespár szerette volna mindenkitől távol, igazi nyugalomban tölteni a két hetet, így olyan szigetet választottak, ahol sem televízió, sem internet nem volt. Mindketten úgy értékelik, hogy nagyon jól döntöttek. A Barátok közt sztárja külön élvezte, hogy sokat olvashatott.

Edina új hobbira is szert tett a nászúton. Megtanultak búvárkodni, amit mindketten nagyon élveztek. Nagy lelkesedéssel mesélt a színésznő az eléje táruló csodálatos víz alatti világról, amit most először látott. Ráadásul cápákkal is találkoztak, szerencsére őket csak a partról látták. Edina mindenesetre ezután már csak óvatosan mert lubickolni.

A férje sokkal bátrabb volt, ő nem tartott a cápáktól, sem a medúzáktól, amik viszont csúnyán megcsípték. Ettől függetlenül a nászút felejthetetlen marad a fiatalok számára, ami nem is csoda, hiszen az RTL Klub riportját nézve valóban meseszép lehetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik