Szórakozás

Vádemelési javaslat VV Cristofel ellen – Börtönbe zárhatják

vv cristofel (vv cristofel)
vv cristofel (vv cristofel)

Rekordsebességgel született vádemelési javaslat VV Cristofel ellen, akit egykori szerelme VV Veronika néhány hónapja bántalmazás miatt jelentett fel.

Mint ahogyan arról a Hír24 már többször is beszámolt, a ValóVilág egykori játékosa azt állította, hogy szerelme egy csúnya veszekedést követően „nekiment”. Veronika az esetet követően kórházba került. Bár Cristofel a történtek után részletes beismerő vallomást tett az Fókusz kamerái előtt, később a rendőrségen tagadta, hogy megverte a lányt.

Ennek ellenére a rendőrségi nyomozás elindult és a tegnapi napon megtörtént az iratismertetés is, melyen sem Cristofel sem az ügyvédje nem vett részt.

Dr. Hyross Virág, Veronika jogi képviselője a Hír24-nek elmondta, a rendőrség vádemelési javaslattal továbbítja az ügyet az ügyészségnek, ahol döntenek a továbbiakról. A fiú ügyében testi sértés, veszélyes fenyegetés, becsületsértés és személyi szabadság megsértése miatt javasol vádat emelni a rendőrség. Mindezek miatt a kubai macsóként emlegetett fiú akár három év szabadságvesztést is kaphat.

Hyross Virág elmondta, elégedettek a vádemelési javaslattal. Veronika az üggyel kapcsolatban csak annyit mondott az RTL Klubnak, azt szeretné, hogy egykori szerelme azt kapja, amit megérdemel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik