Szórakozás

Ilyen vad és szexi még sosem volt a megasztáros – Íme

Hienre rá sem lehet ismerni, annyira dögös legújabb videoklipjében. Caramell kedvese a TV2 Aktív című műsorában beszélt a nagy átváltozásról.

A Megasztár idején még igencsak visszafogott kislányról senki nem gondolta, hogy pár év múlva szexi ruhában forgatja majd vad videoklipjét. Hienre azonban ma már rá sem lehet ismerni, egy dögös nőt láthatnak a rajongói a színpadon.

Caramel kedvese elmesélte, hogy nem csak a hangja, hanem az egyénisége is megváltozott az évek során, hiszen csak tizennégy éves volt, amikor bekerült a Megasztárba. Az akkor még fogszabályzós tiniről olyan hírek terjedtek el a verseny alatt, hogy Mester Tamás egyengette sorsát, ám a pletykákat mindketten cáfolták, kijelentették, semmilyen kapcsolat nem volt köztük.

Azóta már tudjuk, hogy az egzotikus szépség párja Caramel, aki nemrég azt mesélte róla, számára Hien a tökéletes nő, teljesen kiegészítik egymást, és sosem voltak ennyire boldogok, mint most egymás társaságában.

Azt, hogy az egykori megasztáros igazi nővé érett az évek során, legújabb videoklipje is bizonyítja, amely vadra és tüzesre sikerült. Sokkal többet mutat meg magából az énekesnő, mint eddig bármikor. Rövid bőr forrónadrágot visel, és bájait is megvillantja. A szám egyébként egy szerelmi csalódásról szól, amelyhez angol és magyar nyelvű klip is készül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik