Szórakozás

Hien nem anorexiás, csak érettségizik!

Az énekesnő sosem volt dundi, ám most még soványabb, mint valaha. Sokan találgatni kezdtek: szerelmi csalódás, táplálkozási gondok, netán anorexia áll-e a dolog hátterében.

A minap a Megasztár 6 vendégeként szerepelt a televízióban a vietnami származású, 18 éves Nguyen Thanh Hien. Szinte még véget sem ért a produkciója, de máris számtalan fórumozó találgatta, mi lehet soványságának oka, amelyet aztán rengeteg cikk is követett. Sokan azt sejtik, nincs rendben az énekesnő kapcsolata Caramellel, s emellett súlyos testképzavarral és táplálkozási gondokkal is küzd. Hogy mi az igazság, arról Hien a Győr24.hu portáljának mesélt:

„Néha nagyon utálom azt, hogy ismert vagyok… Mondjuk ilyenkor. Szerepelek a televízióban, s arról, hogy hogyan énekeltem egy szó sem esik, de az alakom és a magánéletem persze fő téma – magyarázza bosszúsan a fiatal lány. – Hihetetlen, folyton cseng a telefonom, valaki azt kérdezi, együtt vagyunk-e még Caramellel, mások pedig azt, hogy valóban anorexiás vagyok-e. Jelentem: nincs semmi probléma, a kapcsolatunk szilárd és nagyon boldogok vagyunk, plusz rendszeresen és egészségesen étkezem” – mondja Hien, aki éppen az érettségi vizsgáira készül.

„Biztos van abban igazság, hogy fogytam pár kilót. Ennek azonban az az oka, hogy két reál tantárgyból is emelt szintű érettségi vizsgát teszek. Rettenetesen izgulok, hatalmas a tét. Ettől keveset alszom, ideges vagyok. Ha azonban véget ér ez az időszak, nyilvánosan befalok egy tál szilvás gombócot” – tette hozzá nevetve Hien.

További nem anorexiás, de mégis csontsovány lányok:

Iszak Eszter:

„Engem nem zavar, hogy vékony vagyok. Én azon kevesek táborát erősítem, akik nagyon hamar fogynak, s nehezen híznak. Nekem is kell figyelnem a táplálkozásomra, bár a nehéz és cukros ételeket kerülöm. Ennek semmilyen különösebb oka nincs, egyszerűen a szénhidrátok nélkül jobb a közérzetem.”

Tóth Gabi:

„Amikor bekerültem a Megasztárba, minden voltam, csak sovány nem. Rosszul éreztem magam a saját bőrömben, s eldöntöttem, egy nap 34-es nadrágot szeretnék vásárolni és hordani. De nem akartam semmilyen önsanyargatásba belekezdeni. Úgy gondoltam, minden hónapban egy kilót leadni nem lesz nehéz, ha tényleg odafigyelek az étkezésre és a rendszeres mozgásra. És valóban: tizenkét hónap, minusz tizenkét kiló, és ma már 34-es méretet hordok. Persze, volt olyan, aki azonnal kombinálni kezdett, miért lettem ilyen sovány… De természetes úton fogytam le, és nagyon jól érzem magam így.”

Szorcsik H. Viki:

„A Jóban Rosszban forgatása alatt 40 és 48 kiló között váltakozott a súlyom. Soha nem voltam bulimiás, csak nem szerettem enni, nem kívántam semmilyen ételt. Már gyerekként is ilyen vékony voltam, nem tudok hízni. Amikor Andrissal voltam állapotos, az orvosom figyelmeztetett, hogy ennem kell rendszeresen, mert különben baj lehet – bár veszélyeztetett terhes nem voltam. Sikerült híznom 8 kilót. Most edzenem kell, hogy visszanyerjem az alakomat, de szerencsére nagy változások nem történtek a külsőmmel.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik