Szórakozás

Féltékenységről beszélt Rubint Réka

Schobert Norbi és Rubint Réka most ünneplik tizedik házassági évfordulójukat A fitneszmami arról mesélt, mit jelent számára ez a sok együtt töltött év.

Kísértésben volt részük bőven az elmúlt évek alatt, ám a bizalom és a szeretet, amely összefűzi őket, mindennél erősebbnek bizonyult – erről beszélt a Hír24-nek Rubint Réka abból az alkalomból, hogy férjével, Norbival a napokban ünneplik tizedik házassági évfordulójukat.

A háromgyermekes nő, állítja, sosem volt féltékeny Norbira. Elmondása szerint jobban félti szerelmüket annál, mintsem bizalmatlankodna. Réka szerint a féltékenység nem más, mint az önbecsülés hiánya. Azt vallja, hogy bizalom, kommunikáciò, szeretet és elfogadás nélkül meghal egy kapcsolat.


„Sajnos nagyon sok kapcsolatot látok tönkremenni. A közvetlen környezetemben is tapasztaltam már, hogy az egyik vagy másik fél hirtelen a könnyebbnek tűnő utat választja. Erre a társadalmi elvárások méginkább rásegítenek, hiszen a fiatal lányok a jobb élet reményében sok esetben feladják az értékrendjüket, a saját önbecsülésüket, és úgy gondolják, hogy egy sikeres, meglévő egzisztenciával rendelkező családos férfi mellett biztonságban lesznek. Ez azonban tévhit, hiszen a mi esetünkben is bebizonyosodott, hogy a férfiak azokat a nőket jobban megbecsülik, akiért harcolni kell” – vélekedik Réka.

“Norbi hosszú hónapokon át udvarolt, és én a szerelmünk elejétől fogva éreztem, hogy a lelkünk összefonódott, és kapcsolatunk nagyon meghitt alapokon nyugszik. Ezért a mai napig nincs féltékenység az életünkben. Biztos vagyok benne, hogy ma is sokan pályáznának a helyemre, nincs is ezzel semmi gond, bár egyre inkább úgy érzem, hogy megnőtt azon emberek tábora, akik tisztelik a kapcsolatunkat. Imádom a férjemet, aki nemcsak a gyermekeim édesapja, a szerelmem, hanem a testi-lelki társam is. Egy igazi sármos pasi, és teljesen odavagyok az ősz halántékáért is. Mindig meghatódom, amikor azt mondja a férjem, hogy nem született még olyan nő a Földre, aki elválaszthatna minket egymástól” – így hangzik egy szerelmes asszony vallomása a sajtón keresztül tíz év után.

Réka ma is mosolyogva idézi fel azt a jászberényi lányt, aki az aerobikórán az utolsó sorból leste a sikeres férfioktatót. Most is azt mondja, álmában sem gondolta, hogy egyszer Schobert Norbi felesége lesz, bár hisz a sorsszerűségben, abban, hogy házasságuk eleve elrendeltetett dolog. Igaz, a kapcsolatuk elején még ismert modellek és címlaplányok ostromolták Norbit, akit már akkor is csak egyetlen lány érdekelt. Az aerobikoktató beleszeretett Réka vidámságába, határtalan optimizmusába, nyitottságába és önzetlen szeretetébe.

A hosszú udvarlásnak, szerelmes versek írásának, romantikus sétáknak, randevúknak, “a lopva talált meghitt perceknek” meglett az eredménye: nyolc hónappal a megismerkedésüket követően összeházasodtak, hiszen mindketten úgy érezték, megtalálták egymásban az életre szóló társat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik