Szórakozás

Schobert Norbi: “Folyamatosan kompenzáltam”

Schobert norbi (Schobert norbert)
Schobert norbi (Schobert norbert)

Többször volt padlón az elmúlt években, de ennek már vége, mert megtalálta önmagát. Akkor fordult jobbra minden, amikor elfogadta az életét olyannak, amilyen. Immár nem hibáztat senkit semmiért, s jól érzi magát a bőrében. „Korábban kizárólag azzal voltam elfoglalva, hogy sajnáljam magamat. Folyton kompenzáltam” – ismeri el Norbi.

Schobert Norbi mindig kendőzetlenül beszélt az életéről. Nem tagadja, mindig jobbá és jobbá akart válni, szerette volna, ha minél többen elfogadják, ám mára kiegyensúlyozott és boldog: tisztában van az értékeivel.

“Leginkább a múltamat akartam kompenzálni. Például az  állandó testedzéssel.  Azért edzettem, hogy erősebb, szebb és kitartóbb legyek. Sokáig azt hittem, ha sok nőm van, több leszek. Ma már meg sem fordul ilyesmi a fejemben. Imádok hazamenni, imádok a gyerekeimért elmenni az óvodába, az iskolába, és jókat beszélgetni velük. És már anyámat is el tudom fogadni. Nem akarom megváltoztatni. Nem harcolok már vele azért, hogy legyen Réka barátnője, azért sem, hogy legyen takarékosabb, sőt az egészsége miatt sem idegesítem már magam. Ráállítottam egy edzőt, akihez anyám hetente háromszor eljárhat. Ott kedvére tornázhat” – vallotta Norbi.

A teljes beszélgetést a www.melyinterjuk.hu oldalon olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik