Szórakozás

Bereczki sokat kapott Szinetáréktól

szinetár-bereczki (szinetár dóra, bereczki zoltán, )
szinetár-bereczki (szinetár dóra, bereczki zoltán, )

A Blikk szerint befolyásos apósa kapcsolatait is latba vetette, hogy jó szerepeket kapjon veje.

A lap a házaspár egy névtelen ismerősére hivatkozva idézi fel a múltat, amikor Bereczki Zoltán szinte nincstelenül csöppent a művészcsalád életébe, így azonnal ismert lett, bekerült az Operettszínházba, egyenes útja volt az érvényesülésig. A családi ház – amelyben együtt élt a Szinetár–Bereczki páros – nem közös tulajdon volt, hanem felesége szü­­leleié.

Az ismerős a Blikknek elárulta, Szinetár Miklós rendező nem volt boldog a frigytől, de latba vetette kapcsolatait veje karrierje érdekében.Az be is indult. Dórával közösen öt duettlemezt hoztak össze, és ezeknek köszönhetően folyamatosan járták az országot. Havonta olykor 30-40 fellépést is elvállaltak, mostanában már 500 ezer forintos gázsiért. Az utóbbi időben Bereczki hírneve, keresettsége már nejét is felülmúlta – írja a Blikk.

Bereczki most a szakítása miatt elbukta élete első rendezését

A Mikroszkóp Színpadon jövőre mutatják be az Edith és Marlene-t Szinetár Dóra főszereplésével. Ez a darab mérföldkőnek ígérkezett Bereczkinek: rendezője lett volna feleségének, de az elmúlt napokban visszamondta a lehetőséget. Mint Ferenczi Orsolya, a színészpár menedzsere a Borsnak elmondta, Bereczki és Szinetár közösen döntöttek így.

Átbeszélték, hogy kapcsolatuk érdekében nem kockáztatják meg azt, hogy hat hétre össze legyenek zárva. Ez sem nekik, sem a többi szereplőnek, sem a darabnak nem tenne jót. Bereczki visszalépése korántsem jelenti azt, hogy feladja élete álmát. A színész ugyanis már javában tárgyalásokat folytat egy másik darabról, amelyet szívesen megrendezne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik