Szórakozás

Ettől az álomlakástól kénytelen megválni a színész

Ben Stiller (Ben Stiller)
Ben Stiller (Ben Stiller)

Ben Stillert is utolérte a gazdasági válság, így kénytelen megválni egyik otthonától, ami kategóriája legkiemelkedőbb darabja.

A héten Ben Stiller és neje, Christine Taylor piacra dobta mesés manhattani otthonát. A kicsivel több mint kilenc és fél millió dollárért új gazdára váró kétszintes lakásról pedig tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Az öt hálószobás, öt és fél fürdős apartmanról ordít a modern kényelem, de ugyanakkor nagyon barátságos és kényelmes is. Az olyan extrák, mint a lift, a mindennel felszerelt médiaterem, vagy az egyik szinte csak üveggel határolt nappali pedig még különlegesebbé teszik. Az egész koronája viszont a kilátás. A Hudson folyó ugyanis talán sehonnan sem tűnik ennyire szépnek. Nemhiába tartják a lakást a Riverside Drive legnagyobb ékkövének a lakáspiacon.


Az első emeleti nappali, háttérben a csodás kilátással

Az eladással azonban így is bukni fog Stiller majdnem egy fél milliót. Jelenleg ugyanis alacsonyan vannak az ingatlanárak még New Yorkban is. De a komikus kénytelen megszabadulni luxusotthonától, mert minden megspórolt centre szüksége van. Az elmúlt két évben ugyanis a legtöbb filmje megbukott anyagilag. Csupán az animációs alkotásokkal tudott kasszát robbantani. De azokból szinkronszínészként nem tud annyit keresni, hogy a családja korábban megszokott életvitelét fenntartsa.


Az egyik vendégháló, és igen, a kilátás


A főfürdő, kilátás nélkül

Ajánlott videó

Olvasói sztorik