Szórakozás

Levetkőzött Katalin hercegnő unokatestvére

A Nyuszis Magazin oldalain használja ki legközelebb Katrina Darling, hogy köze van az angol királyi családhoz.

Hugh Hefner nem titkolt vágya, hogy Pippa Middletont egyszer levetkőztesse magazinja számára. Ám mivel erre annyi az esély, mint a Marson egy gyorsétteremnek, keresett magának egy másik királyi rokont, aki le is dobja a ruháit. Katrina Darlinggal pedig egyességre is tudott jutni, így Katalin hercegnő másodunokatestvére lesz a szeptemberi Playboy-ban.

Méghozzá teljes meztelen valójában, hiszen, ha már hatszámjegyű a fizetsége, akkor azért dolgozzon meg rendesen. Katrina pedig nem takargatta magát, és a bennfentesek szerint mindent megmutatott, amit kértek tőle. Ami nagy gondot nem okozhatott neki, hiszen amúgy is ebből él, amikor burleszk táncosnőként szórakoztatja a jónépet.

Darling ugyan életében nem találkozott a Middletonok egyikével és Vilmosékkal sem, de mégis elég rosszul érinti a királyi udvart a rokoni kapcsolat. Ugyanis Katrina hónapok óta azzal járja a világot, hogy ő Katalin vetkező hozzátartozója, és királynőnek öltözve kezdi az erotikus show-it. Mindez pedig negatívan érinti Anglia uralkodóházát, mert a sajtó és a közvélemény is összekapcsolja velük a művésznőt. Amiben kivételesen igazuk van, hiszen ez a cikk is megszületett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik