Szórakozás

Ő Keresztes Ildikó új pasija

keresztes ildikó (keresztes ildikó)
keresztes ildikó (keresztes ildikó)

Egy székely fotós vigasztalja az X-faktor mentorát.

 

Egy krisztusi korú székely világjáró csavarta el Keresztes Ildi fejét – írja a Bors. Tanko Farkas Endréről az elmúlt napokban már Csíkszereda környékén számos pletyka szárnyra kelt, az interneten pedig néhány fotó is, amelyen az X-Faktor mentorával, Keresztes Ildivel látható.

Már én is visszahallottam, hogy itt a környéken, de Erdély más részein is rólunk pletykálnak. Egyébként sokkal durvább visszhangra számítottam – mesélte a Borsnak Endre, aki a Facebookon ismerte meg Ildikót.

Amikor láttam, hogy Csíkszeredára érkezik majd, írtam neki: leveleztünk, majd randira hívtam. De abban maradtunk, majd meglátjuk, tudunk-e találkozni. Tudtunk. Motorral mentem érte, elvittem pár helyre, kávézóban is jártunk, és sokan felismerték. Sajnos csak néhány órát tölthettünk együtt, hiszen mennie kellett. Végül a repülőtérre is én vihettem ki – mesélte a lapnak a férfi.

Ha tíz évvel fiatalabb lenne, már most feleségül venném – állítja Tanko. – Persze nem tudhatjuk még, mit hoz a jövő. Találkozásunk óta is beszélünk, ő is hívott engem, sőt, azt is megbeszéltük, elmegyünk egy hétre hajókázni. Már most e körül forognak a gondolataim – tette hozzá. Endre az elmúlt években bejárta a világot. Egy óceánjáró hajón fotósként, búvárként dolgozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik