Szórakozás

Kiabálva szurkol a kézisekért Azurák Csaba

A Tények műsorvezetője nagy kézilabda-rajongó hírében áll. Azurák Csaba a férfi kézisek legutóbbi meccsét is végigszurkolta. Ám a kiabálásától a kislánya sírva fakadt.

Szinte az egész ország lélegzet-visszafojtva várta a Magyarország-Izland kézilabda-mérkőzés végét. A meccset szoros küzdelemben végül hazánk fiai nyerték meg, így a csapat tovább küzdhet az aranyéremért. A mérkőzést Azurák Csaba is nyomon követte a televízióban, s végig hangosan szurkolt a magyar csapatnak.

„Csak hogy példázzam milyen volt a hangulat otthon: amikor vége lett a meccsnek akkorát kiáltottam, hogy Zsófi lányom megijedt. Szegény még el is sírta magát, de megnyugtattam, hogy nincs baj. Csak a győzelemnek örülök” – mesélte a Mokkában Azu, aki minden meccset nyomon követ. Így természetes, hogy neki is vannak sajátos szurkolói babonái.

„A meccset mindig arról a pontról nézem, ahol legutóbb gólt dobtunk. Az jó ómen, ha a nappaliban állva már láttam ott egy gólt. Viszont amint gólt kapunk, elsétálok arról a helyről” – nyilatkozta szurkolói szokásairól a Tények műsorvezetője, aki szerint még bármi lehet a magyar kézilabda-válogatott olimpiai szerepléséből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik