Szórakozás

Ez történik a Tények kulisszái mögött – Vicces beszélgetés a TV2 kamerái előtt

Bár az adásban minden rendben volt, furcsa videó került fel a TV2 online-oldalára. Végre megtudhattuk, mit csinál Várkonyi Andrea és Azurák Csaba a Tények bejátszásai alatt.

Ismét nem voltak a helyzet magaslatán a TV2 technikai munkatársai. Korábban, az ÖsszeEsküvők egyik szereplőjének arcát nem sikerült a megfelelő névvel társítaniuk, majd az Aktívban és az időjárás-jelentésben láthattunk teljesen random feliratokat.

A TV2 hírműsorát, a Tényeket a csatorna videooldalán visszanézőknek abban az élményben lehetett részük, ahogy a bejátszás alatt alatt Várkonyi Andrea és Azurák Csaba kedélyesen társalognak egymással, helyesebben a riporttal – (a tujázás – vagyis a villamos ütközőjén való utazás – őrülete egyre inkább terjed a fiatalok körében, és tragikus balesethez vezethet) – kapcsolatos élményeiket elevenítették fel.

Miközben Azurák várakozásteljesen dobolt az ujjaival, Várkonyi elmesélte, gyerekkorában, a koripályáról hazafelé ő is hódolt a veszélyes hobbinak. A két műsorvezetőnek még arra is volt ideje, hogy szekálják egymást: Csaba elárulta, ahol ő élt gyerekként, ott nem volt villamos, Andrea pedig hozzátette: “ez látszik is rajtad”. Várkonyi arra is kíváncsi volt, hogy kollégája jött-e már össze csajjal korcsolyapályán, de a reklámszünet végességéből kifolyólag semmi szaftos múltbéli pletykát nem tudtunk meg a kétgyerekes tévéstől.  (Majd legközelebb.)

Az igazságosság kedvéért azért hozzátennénk, a másik nagy kereskedelmi csatorna munkatársai is követtek már el hasonló hibát. Emlékezetes eset, amikor István Dani a bejátszások alatt kommentálta a felvételek celeb szereplőit a Reflektorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik