Szórakozás

Sorozatfüggőségben szenved Kováts Vera

kovats-vera(210x140)(1).jpg (kováts vera)
kovats-vera(210x140)(1).jpg (kováts vera)

A fiatal énekesnő megszállottja a Mentalista című sorozatnak. Szinte egyetlen részt sem szalaszt el megnézni.

Fiatal kora ellenére igazán széles látókörűnek nevezhető az X-Faktor felfedezettje. Kováts Verának nemcsak a zenei ízlése igen kifinomult, hanem a filmek közül is inkább azokat részesíti előnyben, melyek egy érettebb korosztályhoz szólnak. Így van ez a sorozatokkal is.

A fiatal lány ugyanis nem holmi szerelmes tiniteleregényért rajong, hanem egy emberek százezrei által kedvelt, felnőtteknek szóló sorozat szerelmese. Az X-Faktor tinije szinte minden részét nyomon követi a Mentalista című sorozatnak, melyet nemcsak adásban, hanem interneten is gyakran néz.

„Ma Mentalista! Jaj,de várom! Az elmúlt hetekben végignéztem az első és a második évadot is. Érdekes volt, mert a második évad felétől már vágtam az összes részt!” – újságolta rajongóinak az énekesnő, aki a nyári szünidő alatt a tanulást sem hanyagolja.

Bár az iskola még csak egy hónap múlva kezdődik Kováts Vera már elkezdte az arra való hangolódást. Délelőttönként a tankönyveit bújja és lelkesen mazsolázza a tananyagot. „Ennyit se tanultam még egyhuzamban, mint ma. Reggel Anyecskám hozta fel a reggelit 8:30 körül és először csak délben mentem le, addig írtam, írtam, tanultam ezerrel” – árulta el az énekesnő, aki tanulmányai mellett karrierjét is egyengeti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik