Szórakozás

Ezt művelte az X-Faktoros – Fotó

Kováts Verát bár énekesnőként ismeri az egész ország, a fiatal lány szakácsként is megállná a helyét. Szabadidejében  szívesen süt-főz, amikor csak teheti.

Igazán sokoldalú művész Kováts Vera, aki az X-Faktornak köszönhetően országos ismertségre tett szert. A tizenéves lány bár nem nyerte meg a tehetségkutatót, fellépésről fellépésre jár a műsor óta. Verának azonban nem ez az egyetlen elfoglaltság az életében. Ahogy arról korábban beszámoltunk, szívesen foglalkozik gyerekekkel is.

Iskolai gyakorlata alatt egy óvodában végzett társadalmi munkát, ahol egy csöppségre is kiemelten figyelt. Úgy tűnik, hogy Verának nemcsak az muzikalitása és a pedagógiai érzéke kimagasló, de a konyhában is otthonosan mozog.

Fotó: Facebook

Az énekesnő zsenge kora ellenére szívesen készít el egyszerűbb fogásokat, ha szabadideje engedi. A minap épp palacsintát sütött családjának, melyet percek alatt szétkapkodott a Kováts família.

„Elég hamar elfogyott, már rég volt itthon palacsinta, és úgy gondoltam csinálok” – árulta el a tizenéves lány, aki olykor a vacsoráját is maga készíti. Legutóbb például bruscettával örvendeztette meg magát. Bár az X-Faktor tinije szeret főzni, ez csak hobbi számára. A fő csapásvonal ugyanis továbbra is a tanulás és az éneklés marad számára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik