Szórakozás

Hamarosan újabb videoklippel sokkol VV Cristofel

A kubai macsó nem adja fel a popiparban tett törekvéseit. Videóüzenetben nyugtatja rajongóit, hogy hamarosan második klipje is napvilágot lát.

Szinte nincs olyan ember, akiből ne váltott volna ki valamilyen érzelmet VV Cristofel Kubai ritmus című száma. A nem éppen mélyenszántó mondanivalóval megspékelt muzsika és videoklipje alig egy hónapja percek alatt lepte el az internetet.

Bár talán maga a szerző és az előadó sem számított rá, VV Cristofel első zenei produktuma hatalmas kattintásszámot hozott a legnagyobb videómegosztó oldalon. A Kubai ritmust eddig több mint 1,8 millióan nézték meg. A VV egykori skalpvadásza a nagy sikert látván egyből hadat is üzenet a popiparnak, s állította, még Fluor Mizuját is felülmúlja zenéje népszerűsége. Még ha ezt nem is sikerült elérnie VV Cristofelnek, jó úton halad afelé, hogy a zenéje kapcsán is egyre többször emlegessék.

Veronika exe nem habozott sokáig, és elkészítette második videoklipjét is. Az új muzsikáról és karrierje folytatásáról Cristofel videóüzenetben mesélt, s elárulta, minden, ami ezután jön, szívből készül, nagyképűség nélkül. A VV egykori szereplője azt egyelőre nem árulta el, hogy új száma miről fog szólni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik