Linda Gray (Linda Gray)
Szórakozás

Ezért a nőért rajong Erős Antónia

Erős Antóniát, az RTL Klub híradósát sem kerülte el annak idején a Dallas-láz. A népszerű képernyős kíváncsi, hogy mennyit változtak a szereplők és szokásaik.

A nyolcvanas évek Amerikájában játszódó kultikus sorozat néhány héttel ezelőtt tért vissza új epizódokkal az Egyesült Államokban. A magyar nézőknek sem kell azonban sokat várniuk, hiszen Jockey, Bobby és Samantha Ewing, no és Cliff Barnes története hamarosan az RTL Klubon is feltűnik. A Dallas, amelyet Golden Globe- és Emmy-díjjal jutalmaztak, 1978-1991 között összesen 357 epizód során tartotta lázban a rajongókat. Magyarországon 1990-1997 között adta a közszolgálati televízió.

Fotó: RTL Klub

“Természetesen én is néztem a Dallast, de ki az, aki a hetvenes években született és nem kísérte figyelemmel az amerikai sorozat legújabb részeit? Az elején még rendszeresen, ám ahogy egyre több elfoglaltságom lett, ritkábban tudtam leülni a tévé elé, így azt már nem tudtam, kivel, mi történt a halála után” – nevetett Erős Antónia, utalva Bobby Ewing halálára, majd drámai feltámadására.

“Ismerem a karaktereket, tudom, hogy sokat ittak és dohányoztak a szereplők, ezért is lesz érdekes, hogy a filmeket szabályozó intézkedések miatt ezek mennyire hiányoznak majd az új részekből. A kedvencem a csinos, de sokszor problémákkal küzdő Pamela volt, ma már inkább Samanthát csodálom, Linda Grayt, aki hetven felett is bámulatosan néz ki. Fantasztikus a kisugárzása és nagyon kevés olyan amerikai színésznő van, aki így viseli az évek múlását. Amikor megtudtam, hogy készítik az új részeket, örültem neki, hogy a régi, jelentősebb karakterek között van egy női alak is. Kíváncsi vagyok az új részekre, ahogy a család és a Híradó engedi majd, én is nézem az új Dallast” – jelentette ki.

Ajánlott videó