Szórakozás

Cipőmániában szenved Tolvai Reni

tolvai renáta (tolvai renáta)
tolvai renáta (tolvai renáta)

Tolvai Reni él-hal a magassarkúért, így most rajongóit is cipőtervezésre sarkallja közösségi oldalán. Kiderült az énekesnő nemcsak viselni szereti a csinos lábbeliket, de maga is szívesen tervez egy-egy darabot.

Szinte nincs olyan esemény, amelyen Tolvai Reni ne hibátlan megjelenéssel venne részt. A Megasztár felfedezettjének ruhatára tele van csinos darabokkal, míg cipősszekrénye kizárólag magassarkúkat rejt. Mindez nem meglepő, hiszen az énekesnő régóta szerelmese a nőies lábbeliknek.

„Nagyon fontosnak tartom egy nőnél a magassarkút. Egyetlen egy lapos cipőm van, amit ritkán hordok” – árulta el a Hír24-nek Tolvai Reni, aki mániájának egy játékot is szentelt közösségi oldalán. Az énekesnő mindenkit arra buzdít, hogy tervezzen lábbeliket, melyek közül a számára leginkább tetsző darab megálmodója nyereményben részesül. Egyik kedvenc darabját ajándékozza neki az énekesnő.

„Rendszeresen kitalálok valami kis játékot, ami megmozgatja a fiatalokat az oldalamon. Ezúttal ezt álmodtuk meg a legnagyobb rajongómmal. Nagyon szeretek ilyen versenyeket szervezni az oldalamon, mert így látszik, hogy milyen jó ötletei vannak a rajongóimnak. Nagyon sok tehetséges fiatal lány es fiú jelentkezet már erre a játékra” – mesélte az énekesnő, aki maga is szívesen tervez, ha ideje engedi.

„Igazából kiskorom óta imádok tervezni. Ruhákat, cipőket meg mindent, ami a kreativitást megmutatja. Szeretek énekelni, tervezni, rajzolni, divatot teremteni, sminkelni. Örülök, ha ezeket átadhatom másoknak is és provokálhatom őket, hogy a kreativitásuk felszínre törhessen. Remélem, hogy így könnyebben találják meg azt az utat, amin életük végéig járni szeretnének” – nyilatkozta a Megasztár felfedezettje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik