Szórakozás

Begerjedt érmétől az olimpikon – Fotóval

Nemcsak érzelmileg, de szexuálisan is felfokozott állapotba került az egyik amerikai evezős a dobogón állva - aminek szemmel látható nyoma volt.

A férfi négypárevezősök futama ugyan már szombaton lezajlott, de a viadal egy bizonyos pontjára csak most figyelt fel a nagyvilág. Pedig szó szerint majd kiszúrta a szemünket. A bronzérmet megszerző amerikai csapat tagja, Henrik Rummer ugyanis igencsak domborodó nadrágban állt a dobogón. Így most mindenki azt találgatja, hogy vajon tényleg begerjedt-e az evezős, vagy csak rosszul lát mindenki és megtévesztő a fotó.

Az igazság pedig valahol a kettő között van, amennyiben elhisszük a vélt/valós merevedés gazdájának szavait. A kérdéses fotó körüli felhajtás ugyanis elért Henrikhez is, aki azonnal cáfolta mindenhol, hogy bevetésre készen állt a pódiumon. Csupán az ég volt vele bőkezű, és az átlagon felüli adottságát nehezen lehet kordában tartani a szűk sportöltözékben. De mindenesetre nagyon jól szórakozik rajta, hogy nem csak ő, hanem egyik testrésze is bekerült a hírekbe.

Ide kattintva mindenki eldöntheti maga, hogy mi történhetett. (Rummer balról a második)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik