Szórakozás

Csepregi Éva mentette meg a világsztár fellépését?

Hatalmas bulit csaptak a Unique Fesztivál magyar fellépői és a sztárvilág legismertebb arcai az esemény sajtótájékoztatóján. Csepregi Éva eddig sosem hallott kulisszatitkokat árult Bonnie Tylerről, aki hazánkban is fellép.

Retrobuli keretében hangolódtak az együttesek az augusztus 23–25 között tartandó Unique Fesztiválra. Egy belvárosi borbárban gyűltek össze a zenészek, a hangulatról pedig a retro DJ-k  gondoskodtak. A fesztivál nyitónapján, augusztus 23-án újra találkozik a Neoton Família és Bonnie Tyler.

„Amikor 1989-ben a tokiói Yamaha Fesztiválon vettünk részt az együttessel, Bonnie Tyler is fellépett az eseményen. Nagy öröm számomra, hogy több mint húsz év után újra találkozhatunk. Annak idején a gála előtt komoly rekedtséggel küszködött, én ajándékoztam neki „gyógyszer” gyanánt egy zacskó mentolos cukorkát, most végre megkérdezhetem, használt-e neki” – mesélte nevetve Csepregi Éva, aki együttesével, a Neoton Famíliával szintén a Unique Fesztivál nyitónapján lép majd fel.

A bulin részt vettek az X-Faktor sztárjai is. Muri Enikő elárulta, kisgyermekként rajongott a Neoton Famíliáért. „Amikor kislány voltam, imádtam őket hallgatni. Miután kiestem az első X-Faktorból, az együttesemmel rengeteg Neoton-slágert játszottunk a fellépéseken, a 220 felett az egyik kedvencem” – árulta el Muri Enikő.

Vastag Csaba nagyon örült, hogy személyesen is megismerhette a legendás diszkóst, Cintulát, míg VV Attila elmesélte, a fesztivál fellépői közül számára Kim Wilde a legérdekesebb, hiszen kiskamaszként ő is csodálta az énekesnő szépségét. Így biztos, hogy az augusztus 23-i koncertjét is megnézi majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik