Szórakozás

Apja nélkül egy lépést sem tesz Radics Gigi

radics gigi (radics gigi, )
radics gigi (radics gigi, )

Igazi dívaként pózol Radics Gigi azokon a képeken, melyeket első lemezének borítójához készítenek. Bár a fiatal lány szívesen jár-kel egyedül, édesapja mindenhová szeretné lányát elkísérni.

Hónapokkal ezelőtt még csak ábrándozott arról Radics Gigi, hogy milyen lehet sztárként élni. Ám a Megasztár-győzelmmel megfordult vele a világ, saját menedzsere van és egy egész stáb dolgozik azon, miként lépjen színpadra. Élete egyik pillanatról a másikra lett mesébe illő. A fiatal lány sikereinek szülei is örülnek, de persze féltik is a lányukat.

Gigi olykor már szülői kíséret nélkül is jár-kel. Apukája azonban még mindig félti őt. Ezért igyekszik őt a legtöbb helyre elkísérni. Legyen szó egy fotózásról vagy egy koncertről a Radics család feje szeretné jó kezekben látni a lányát. Így ritkán hagyja, hogy a fiatal énekesnő egyedül menjen egy-egy ilyen eseményre. “Apu attól fél, hogy az utcán megismernek és lerohannak. Nyilván eljön a nap, amikor a kísérete ciki lesz, de most még nem az” – szögezte le az énekesnő.


Gigiről most első lemezének borítójához és saját honlapjához készítettek kihívó fotókat, amit ő nagyon élvezett. Ráadásul édesapja is beleegyezését adta a dívákat idéző fotósorozathoz.

A Megasztár felfedezettje elárulta, pont így képzelte a sztárok csillogó-villogó világát, és élvezi, hogy most minden álomszerű körülötte. Gigi nemcsak a körülötte lévő felhajtást, hanem a fotózást is nagyon élvezte. A lány ezen a téren is remekelt, mely nem meglepő. Hiszen mint kiderült, az énekesnő korábban sokat pózolt a tükör előtt, így igazán rutinosan mozgott a kamera előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik