Szórakozás

Alaposan kipakolta melleit Shakira

Új klipjében Shakira talán eddigi legmerészebb ruhájában látható, sikeresen elterelve kebleivel a figyelmet a dal gyengeségeiről.

Ha valaki szeretne olyan munkával sikerkarriert befutni, amihez egyáltalán nem ért, akkor fogadja fel Pitbull menedzserét. A világ 98%-a számára érthetetlen nyelven beszélő rapper mellé ugyanis mindig találnak egy tehetséget, aki elviszi a hátán a műveit. Legújabb, Get It Started című szerzeménye esetében az értékelhető tartalmat Shakira szállítja. Méghozzá nemcsak muzikálisan, hanem vizuálisan is. A dalhoz készült videóban ugyanis majd kiesnek a mellei szűk ruhájából, annyira felpolcolta őket a stylist.


Minden téren sokat tesz hozzá a kliphez Senorita Mebarak

De legalább így akkor is van mire figyelni, amikor nem Gerard Piqué párja énekel, hanem Pitbull sajnáltatja magát, amiért folyton a világot kell járnia és luxusban élnie. Mert eme popremekmű bizony ilyen mély mondanivalóval bír. Amihez a lehető legkevésbé sem kapcsolódik a Shakira által előadott refrén. De a hangsúly most nem is a dal szerkezetén van, hanem a kolumbiai díva domborulatain.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik