Szórakozás

Nem ment el kisfia temetésére Usher

usher (usher)
usher (usher)

Volt neje szerint a legkevésbé sem érintette meg Ushert, hogy meghalt mostohafia, és csak a közvéleményt akarja megtéveszteni.

Egy héttel Kyle Glover temetése után Tameka Foster és Usher újra felvették a harcot, és folytatják egymás szidását. A stylist azt állítja, hogy volt férje csak a médiának gyászol, de igazából a legkevésbé sem érdekli, hogy mostohagyerekei élnek, vagy halnak. Kyle-t is csupán egyszer látogatta meg a kórházban, és az állapotáról csak a sajtón keresztül értesülhetett, mert sem Tamekától, se mástól nem érdeklődött. A közösségi oldalakon szintén nem tett említést mostohafiáról, ellenben a reggelijét rendszeresen megosztotta a rajongóival.

Állítólag a temetésen sem jelent meg, hiába állította ezt a sajtósa. Minden hír, ami arról jelent meg, hogy mennyire támogatja Fostert, és mennyire megrázta Kyle sorsa, csupán egy nagy hazugság, ami a világnak szól. Mivel Ushnak nemrég jelent meg új lemeze, jelenleg turnézik, szóval az emberek szimpátiája igencsak jól jön neki.

A legfontosabb ok azonban, amiért az énekes eljátsza a gyászt, az a Tameka ellen folyó gyerekelhelyezési perük. Az egykori házasoknak a hónap közepén kellene megjelenni az újabb tárgyalásukon, ám Usher halasztást kért, mondván annyira össze vannak törve exével egyetemben, hogy ez most nem menne nekik. Az igazi indok viszont az az elnapolás mögött, hogy egy gyászoló anya könnyen meghatja egy bíró szívét, a sztár pedig nem akar lemondani két közös fiúkról. Foster ellenben nem szeretné kihagyni a meghallgatást. Egyrészt lezárná már három év után a hercehurcát, másfelől pedig nem akar több időt adni volt férje ügyvédjének a felkészülésre. Sőt talán kicsit a fájdalmán is enyhítene, ha egyik fia elvesztése után kettőt visszakapna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik