Szórakozás

Megdöbbentő hír az öngyilkosságot elkövető RTL-esről

panelház (panelház, ablakok)
panelház (panelház, ablakok)

Bár azt pletykálták, hogy az Alekosz párkereső műsorából megismert lány, szakítás miatt ugrott ki a kilencedikről az elmúlt héten, nagyon úgy tűnik, ez nem igaz.

A Hír24 a kórházban lévő lány mobiltelefonján a párját érte utol. A fiatalember megerősítette, ő Anita barátja, ennél többet azonban nem szeretett volna elárulni. Azt még hozzátette, ne hívjuk a családját sem, mert nem akarnak beszélni a történtekről.

Ezen egyébként egyáltalán nem lehet csodálkozni, ugyanis az Alekosz párkereső műsorából megismert hölgy a tragédiának köszönhetően életveszélyes állapotban fekszik kórházban, az sem kizárt, hogy lebénul.

Anita legjobb barátnője, VV Veronika a Hír24 érdeklődésére megerősítette, hogy a lány és a sokszor emlegetett férfi ma is egy párt alkotnak. Anita barátja folyamatosan a lány mellett van és mindent megtesz azért, hogy szerelme felépüljön.

Az egykori villalakó arról is beszámolt, hogy Anita és párja csupán másfél hónapja vannak együtt. Szerinte a pár között voltak kisebb viták, de ezek nem komolyak, éppen ezért nem valószínű, hogy Anita szerelmi bánat miatt vetette volna ki magát az ablakon.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a szerencsétlenül járt lány számos nagyon súlyos sérülést szenvedett a zuhanás után. Nyílt törései lettek, megsérült a medencéje, a gerince, a bordája és légmell alakult ki nála. Amíg a légzését nem tudják stabilizálni, addig operálni sem lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik