Szórakozás

Csúnyán megalázták Pippa Middletont – Botrány

Pippa Middleton (Pippa Middleton)
Pippa Middleton (Pippa Middleton)

A divatisten, Karl Lagerfeld nincs valami szép véleménnyel Katalin hercegnő imádott húgáról.

Bőven tett már azért az elmúlt évtizedekben Karl Lagerfeld, hogy kivívja a Föld lakóinak tiszteletét. Valakit viszont egyszer  biztosan úgy feldühít a kritikáival, hogy megüti. Legutóbbi célpontja Pippa Middleton volt, akinek Karl szerint el kéne rejtenie az arcát. A hátsójáért ő is nagyon oda van, de a pofija inkább az ocsmány kategóriába tartozik nála. Ezzel a kijelentésével pedig olyan szitokáradatot szabadított magára, amilyet még nem kapott soha.


Sokan pipák Pippa miatt Karlra

A Chanel hetvennyolc éves főtervezője viszont Pippa nővére, Katalin hercegnő külsejével több mint elégedett. Nincs baja sem a szépségével, sem az alakjával, és szerinte még Vilmoshoz is tökéletesen illik. Ennél nagyobb bókot az idősebbik Middleton-lány talán már csak azzal kapott, hogy a Vanity Fair őt választotta a legjobban öltözködő nőnek.

Lagerfeld  az év elején Adele-t kövérezte le, és Lana Del Rey átplasztikázott arcát is kritizálta. Vilmos és Kate lagziján az egész angol népnek beszólt, mondván: az összes nőnek rönklába van. Kivéve persze Victoria Beckhamet, hiszen ő a tökéletes asszony a nagy Karl számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik