Szórakozás

Végre láthatod, milyen lakásban él az X-Faktor sztárja

Takács Nikolas (Takács Nikolas)
Takács Nikolas (Takács Nikolas)

Takács Nikolas a közelmúltban új lakásba költözött. Otthonát a Reflektor magazin nézőinek is megmutatta az énekes.

Az X- Faktor felfedezettje igazán sokoldalú. Nem csupán a zenei pályán ér el sikereket, de nemrég egy új ruhakollekcióval is előállt.

Örömét csak fokozta, hogy nemrég beköltözött álmai otthonába. Ez a lakás csupán egy utcányira van régi lakóhelyétől, ahonnan azért kellett elköltöznie, mert a tulajdonosok eladták. Az új lakásba Nikolas nem egyedül költözött, hanem kedvenc ékszerteknősével. Még csak pár napja lakik az új helyen, de máris teljesen berendezkedett.

A lakásban az egyik kedvenc helye a konyha, ugyanis nagyon szeret főzni. A barátai azt mondja, isteni ételeket készít az énekes. Ezt a tudományát azonban az utóbi időben csak keveset gyakorolta, ugyanis rengeteget dolgozik.

Ráadásul szeretné visszafogni a „súlyosabb” ételek fogyasztását, ugyanis volt olyan időszak az életében, amikor hirtelen 13 kilót hízott és ezt a hibát nem szeretné újra elkövetni. Most többnyire odafigyel az étkezésére, de heti egy napot engedélyez magának, amikor mindent megehet.

Nikolas lakásának egyik legfontosabb pontja az úgynevezett álomfal, amelyen azok a dolgok szerepelnek, amelyeket nagyon szeretne elérni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik