Szórakozás

Rafinált eszközökkel zaklatják Kocsis Tibit

Fiatal előadóinknak a taps mellett a népszerűség árnyoldalaival is szembesülniük kellett.

A tehetségkutatókban feltűnt fiataloknak szinte minden esetben nehéz feldolgozniuk a hirtelen jött ismertséget. Civil életüket felváltja a vágyott sztárság, amely egy ponton túl terhessé is válhat számukra.

Így van ezzel a legutóbbi X-Faktor-győztes, Kocsis Tibor is, akinek igencsak megszállott rajongói akadtak. Az énekes nem tudja honnan szerezték meg privát számát, de fiatal lányok tucatjai hívogatják naphosszat. Az énekes annak természetesen örül, hogy ekkora népszerűségnek örvend, néhány hónap alatt közel huszonháromezer követője lett a Facebookon, de az kifejezetten idegesíti, amikor randira hívják. Tibi elmondta, hogy a legbosszantóbb az a lány, aki minden este, pontban tízkor felhívja.


Rengeteg elszánt rajongója lett (Fotó: RTL Klub)

Az RTL Klub tehetségkutatójának 2010-es győztese, Vastag Csaba még ma is szinte a legnagyobb rajongótáborral rendelkezik az előadók között, hivatalos Facebook oldalát közel százötvenezren lájkolták. A fiú sokak szerint Magyarország legsármosabb énekese, rosszakarói viszont azt állítják, inkább külsejének, mint tehetségének köszönheti népszerűségét. Bár a legnagyobb közösségi portálon nem egy, nem tíz lány vallott neki szerelmet, egyikük sem ment el odáig, mint az, aki jóideig kocsival követte és többször a lakása előtt várta az énekest. Csaba akkoriban elmesélte, hogy a lány a barátnőjének képzeli magát. Hozzátette, először nem zavarta a furcsa rajongás, de amikor az illető egy koncerten a színpadra is utánament, jogi lépéseket kezdett fontolgatni.

Meg kellett tapasztalnia az ismertség árnyoldalait Takács Nicholasnak is. A szintén 2010-es X-Faktorban feltűnt énekes  arról számolt be, hogy nemegyszer követték hazafelé menet, ami ijesztőnek tűnt számára. Olyan is előfordult, hogy egy lány felelősségre vonta Nicholast, és azzal vádolta, hogy csalja a barátnőjét. Az előadó kijelentette, semmi köze nincs az említett lányhoz.

A Csilllag Születikben ismertté vált Krizbai Teca is különösen kitartó zaklatóval “büszkélkedhetett. A lányt egy huszonéves fiú üldözte szerelmével, és követelte, hogy imádottja legalább napi fél órát foglalkozzzon vele. Teca csak hosszú idő után tudta megértetni a fiúval, hogy ő már elkötelezte magát, párja mellett pedig a karrierjére koncentrál, így nincs naponta ideje a különösen viselkedő rajongóval.


Krizbai Tecának is akadt zaklatója (Fotó: RTL Klub)

Szexuális ajánlatokkal zaklatta egy nő a Megasztár 5 vesenyzőjét, Csonka Andreast. A minden határt átlépő rajongó, miután nem járt sikerrel, megfenyegette az énekest. Kijelentette, hogy meghiúsítja az esküvőjét.

Az évekkel ezelőtti Megasztár-felfedezett, Lakatos Krisztián is rosszul tűrte a nap legváratlanabb időpontjában érkező telefonhívásokat. A fiút a leginkább az zavarta, hogy sokszor az álmából ébresztették, de az is idegesítette, hogy a legtöbbször bele sem szóltak a telefonba. A swingénekes arra panaszkodott, hogy az artikulálatlan hangokból még csak azt sem tudta megállapítani, fiú vagy lány hívogatja.

A szintén megasztáros Szabó Eszternek annak idején tengerentúli zaklatója akadt. Az amerikai fiatalember az egyik közösségi portálon bukkant az énekesnőre, akit az egyik levelében istenített, a másikban pocskondiázott. Később, amikor a srác egyérteéműen szerelmet vallott a hírességnek, a lány úgy döntött udvarias levélben kosarazza ki a fiút. Eszter az esetről úgy vélekedett, megértené rajongóját, ha az körülbelül tízéves lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik