Szórakozás

Túl van a nehezén Gazdag Tibor

gazdag-tibor(210x140)(1).jpg (gazdag tibor)
gazdag-tibor(210x140)(1).jpg (gazdag tibor)

Átépíttette a házát a Jóban Rosszban sorozat főorvosa. A színész és családja az elmúlt hetekben vagy a szakembereket kerülgette és felügyelte, vagy maguk is kivették részüket a felújításból.

Nem halogathatták tovább otthonuk felújítását Gazdag Tiborék. Mint a legtöbb gondos családban egy nagyobb felújításkor, Tiborék is költségvetést készítettek, megnézték, miként tudják megfogni a pénzt. Ügyesen megtalálták, hogyan tudnak különösebb lemondás nélkül takarékoskodni. Spóroltak az étkezésen például, Tibornak reggelenként szendvicset készített a felesége, az előző nap főzött meleg ételt dobozba tette, azt vitte magával a stúdióba. Tengernyi hasonló apró pénzfogó trükköt találtak, de ez sem lett volna elég, ha nem döntenek úgy, idén nem nyaral a család. Ez azonban elég nagy lemondással járt.

Mindenki élvezte a közös munkát! „A ház jelentős részét átalakították és bővítették. A nagyobb munkálatokat, így a hőszigetelést, burkolást természetesen szakemberek végezték, ehhez sajnos nincs meg a kellő szakértelmem. De az apróbb javításokat magam csináltam, például a meszelést. Ebben a gyerekeim is segítettek, jó móka volt nekik ecsettel a kezükben mázolni – meséli a Jóban Rosszban sztárja.

Fotók a színész otthonáról a Storyban!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik