Szórakozás

Felszabadult évadzáró Jóban Rosszban

Nyári szünetre ment a TV2 sikersorozata. A Jóban Rosszban sztárjai együtt búcsúztatták az évadot egy hajnalig tartó bulival. A színészek és stábtagok pár hetes pihenés után kezdenek majd újra dolgozni.

Felszabadultan búcsúztatta a Jóban Rosszban stábja az elmúlt sikeres évadot. emlékezetes forgatási nap és izgalmas epizód után szokás szerint rövid nyári szünetre mennek a sikersorozat sztárjai, amit egy fergeteges partival indítottak. A színészek augusztusban folytatják a közös munkát, addig azonban mindenki pihen egy kicsit. Az évadzáró bulin jókedvűen mulatott a stáb többek között az elmúlt évad baki-válogatásán. A csapat tenessee whiskey-vel és mexikói tequilával koccintott. A Jóban Rosszban csapata, hajnalig bulizott, Kembe Sorel azt is megünnepelte, hogy kezéről végre lekerült a gipsz.

A szünet után újabb izgalmakkal és drámai fordulatokkal tér vissza a TV2 sikersorozata. Kiderül, hogyan tudja megfékezni Pongrácz Péter a kórházban elszabadult gyilkos vírust, túléli-e Roland a merényletet és miként tér vissza a képernyőre Száraz Dénes. A Bodolai család is számos vicces pillanattal örvendezteti majd meg a nézőket és Csillagkútra több új szereplő is érkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik