Szórakozás

Szexi hírességek okoztak forgalmi dugót

Nem csak a férfiak készülnek a Magyar Nagydíj versenyhétvégéjére, az ország legdögösebb bombázói is rákattantak az autóversenyre. Olyannyira, hogy Budapest legforgalmasabb kereszteződésében megállították a forgalmat, és grid girlökké váltak az autósok legnagyobb örömére.

Öt gyönyörű playmate: Fekete Tünde, Pintér Marianna, Bűti Bettina, Nyéki Noémi Virág és Ruzsnyák Anikó évről évre ellátogatnak a nagydíjra, és persze az utána megrendezett afterpartyra.

„Nagyon szívesen lennék a Nagydíjon grid girl: régi álmom, hogy egyszer Monte Carlóban élőben nézhessem végig a futamot. Minden évben kijárunk a hazai versenyre, ugyanis imádom a sebességet, nagyon szeretek vezetni, ezt a sportot pedig nagyon izgalmasnak tartom. Sajnos eddig még nem sikerült eljutnom az afterparty-ra, de idén ott leszek, már egy hónapja erre készülök. Szívesen találkoznék a pilótákkal” – árulta el Fekete Tünde, aki azt is bevallotta, hogy Hamilton a kedvenc pilótája.

Bűti Bettina szintén kedveli a versenyeket, de őt is inkább a találkozás lehetősége vonzza valamely pilótával.

„Imádok minden autóversenyt, szívesen nézek rallyt és driftet is, de a Magyar Nagydíjat is minden évben követem. Örömmel megismerkednék a pilótákkal, ezért is megyek szívesen az afterpartyra, hátha lesz esélyem beszélgetni valamelyikükkel” – mesélte Bűti Bettina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik