Szórakozás

Nővel hentergett az év playmate-je

A gyulai Dirty Slippers zenekar új videoklippel jelentkezik. A klipben az év playmate-je és több szépség is feltűnik.

Az egyre nagyobb országos sikereknek örvendő, az USA-ban lemezt készítő fiatal csapat, a Dirty Slippers az új klipjét, a lenyűgöző Dégen, a Festetics Kastély parkjában és tópartján készítette el.

Az enyhén erotikus utalásokkal tarkított kisfilm főszereplői Varga Alexa – az idei Playmate of the Year verseny győztese -, Nyéki Noémi Virág – az idei Playmate választás döntőse – , valamint Török Korinna, a tv2 Szépségkirálynő 2011-es szériájának döntőse.

A sztori szerint a 19. századi úri-cseléd viszony elevenedik meg a képkockákon, a zenekar frontembere, Lobó-Szalóky Lázár a kor macsója, a gyönyörű vörös bárókisasszonnyal (Török Korinna) megunja az ellaposodó szerelmi kapcsolatát, ezért a kedvese cselédjeinek kezdi el csapni a szelet.

Feltűnik neki a csodaszép barna hajú dúskeblű szolgalány (Varga Alexa), aki barátnőjével a forró nyári melegben a szénakazalban hűsöl, és játszadozik, valamint a további fiatal cserfes cselédlányok, akik egy forrásnál locsolják egymást vízzel.

A csábító a cselédek legszebbikét hívja egy romantikus csónakázásra. A kapcsolatok unalmába belefáradt macsó azonban nem szerelmet vall a lánynak, hanem sokkal inkább gúnyolódik vele…

Szerelem, erotika, szakítás, szexi csajok, menő zenész pasik… ez a Dirty Slippers új videoklipje, mely az 1900-as évek hangulatát idézve, a fülledt erotikát sem mellőzi majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik