Szórakozás

Megszenved az alakjáért a magyar szépségkirálynő

Szunai Lindának állandó odafigyeléssel telnek a napjai. A szépségkirálynő hízékony típus, így sokat edz és a táplálkozására is ügyelnie kell.

Szinte fel sem merül az emberekben, hogy Szunai Linda szépségkirálynőnek meg kell szenvednie hibátlan alakjáért. Pedig Lindának nincs könnyű dolga, hiszen állítása szerint igencsak hízékony alkat. „Az, hogy ilyen vékony vagyok, sajnos nem a gének ajándéka. Azonnal meglátszik rajtam, ha egy picit elengedem magam, így nagyon oda kell figyelnem, mikor és mit eszem” – árulta el Szunai Linda egy egészséggel kapcsolatos rendezvényen, ahol több fitneszeszközt is kipróbált.

Linda szívesen vetette bele magát az új mozgásirányzatok világába, hiszen ő maga is rendszeresen sportol. „Régebben utáltam futni. Pedig mindenki mondta, hogy az tényleg mindent megmozgat. Aztán nagy nehezen rávettem magam, s most már rendszeresen kocogok. Tényleg mindenemet edzi és átmozgatja, ráadásul a hatás sem marad el” – nyilatkozta a Hír24-nek a szépségkirálynő, aki igyekszik száműzni a szénhidrátot az étrendjéből.

„Szeretem a tésztákat, talán ez a legnehezebb, amiről le kell mondanom. Szerencsére ma már mindent ki lehet váltani szénhidrát-csökkentett termékekkel, így ha megkívánok valami péksütit vagy tésztát, akkor ebből a fajtából válogatok. Egyébként sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, néha pedig húst is szoktam fogyasztani. Nem könnyű dolog, de igyekszem tartani ezt az étrendet, hiszen ez az általam választott életmód alapja. Csak így, helyes táplálkozással és mozgással maradhatok csinos és egészséges” – mondta Szunai Linda, akinek hamarosan véget ér szépségkirálynői „uralkodása”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik