Szórakozás

Bódi Sylvi kiakadt és most meg is mondja

Bodi-Sylvi(210x140)(1).jpg (Bódi Sylvi)
Bodi-Sylvi(210x140)(1).jpg (Bódi Sylvi)

A modellt rengetegen bírálták, amiért a Greenpeace videójában nagy fogyasztású autójával kampányol a környezetvédelemért. A modell most tisztázza magát.

Nagy port kavart Bódi Sylvi Greenpeace-es kampánya. Ahogy arról a Hír24 először számolt be a szépség az Északi-sarkkör megmentéséért emelte fel hangját egy videóban, melyben az egyik, a sarkkörön fúrásokat végző benzinkút bojkottjára szólít fel.

A kampányfilmben Sylvi saját autója is feltűnik, mely egy igencsak nagy fogyasztású jármű. A modellt – ezért az ellentmondásért – többen is támadták a kisfilm megjelenése óta. Bódi Sylvi először és utoljára szeretné tisztázni az őt és a kampányfilmet ért vádakat.

„Nagyon örülök, hogy engem kért fel a Greenpeace Hungary az Északi-sarkvidék megmentésére irányuló kampányához és a néhány rosszindulatú kötekedő cikk ellenére is örülök, hogy elvállaltam! A Greenpeace egy vicces, jópofa kis videót akart készíteni, amely felhívja az Északi-sark megmentésére a figyelmet. Persze néhány embernek nem ment át az “üzenet”. Pontosabban nem az üzenet ment át…” – fakadt ki a modell közösségi oldalán. Szerinte az emberek többsége nem érti, miért vállalta be saját, nagyfogyasztású autója szerepeltetését a videóban.

„Lehet, hogy nem én vagyok a leghitelesebb környezetvédő, mert épp egy nagyfogyasztású autót tolok a kisfilmben, de a ‘zöld emberek’ már maguktól is teszik a dolgukat. Nem nekik akartunk üzenni, hanem a ‘benzinzabáló’ gépjárműveket hajtó autósoknak” – árulta el Sylvi, aki állítja, ha újraforgatnák a filmet, akkor sem cselekedne másképp. Rosszindulat és baki ide vagy oda, úgy tűnik, a kampány így is eléri a célját. Hiszen a kezdeményezést támogató petíciót már több százan írták alá Bódi Sylvi kampányfilmjének megjelenése óta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik