Szórakozás

Sör és buli a két RTL-essel

Plazma és Juhász Marci egy eddig számára ismeretlen terepen próbálja ki magát. A rapper és a népdal énekes közös tábort szervez a Tisza-tó partján.

Juhász Marci és Plazma  különböző stílusú énekesek, akik a Csillag Születiknek köszönhetik barátságukat. A rapper és a népdalok szerelmese már a műsor ideje alatt is jól kijöttek egymással. „Hiányozni fog a műsor, hiszen van, akivel igazán jóba lettem. Például Juhász Marci, őt nagyon bírom” – nyilatkozta Hír24-nek a Csillag Születik első adásai után Plazma, aki félidőnél búcsúzott a tehetségkutatóból.

Bár Juhász Marci tovább menetelt, végül mégsem ő lett a befutó. A két énekes azóta külön utakon, de továbbra is folytatja azt, amit korábban elkezdtek. Mindketten lelkesen építgetik karrierjük, ráadásul barátságuk sem szakadt meg. Olyannyira nem, hogy úgy gondolták, inkább egyesítik népszerűségük egy tábor formájában. A két kiscsillag most közös tábort szervez a Tisza-tó partjára.

„Nem mondunk Nektek újat azzal, hogy Marci és Plazma két igazi parti arc, mindenük a zene, imádják a jó bulikat, a nyüzsgést, és nem utolsó sorban a jó hideg sört. Lelkesen várják a nyaralást Veletek, ami minden kétséget kizáróan feledhetetlen buli lesz” – áll a közel egy hetes tábor felhívásában, amelyen még dalt is írhatnak kedvencüknek a résztvevők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik