Szórakozás

Így néz ki dívaként Muri Enikő

Az X-Faktor énekesnője tíz napot töltött Amerikában, ahol a pihenésre is jutott egy kis ideje. Az énekesnő közben újabb videoklippel debütált.

Tíz felejthetetlen napot töltött Amerikában Muri Enikő. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az énekesnő nemcsak pihenni utazott az Egyesült Államokba, egy régi nagy szerelmével is találkozott. Bár Enikő külföldön pihenhetett egy kicsit, itthon újra pörgés várta.

„Az egész napom tiszta rohanás! Edzés, fotózás, ruhaválogatás, interjú. Nem csoda, hiszen tíz napig nem voltam itthon” – mesélte az énekesnő, akinek visszaérkezése napján debütált legújabb videoklipje. A fiatal lány ezúttal nem izmos férfiakkal packázik, és nem is egy szakításról dalol a videóban.

Muri Enikő választása ezúttal egy Dés László-szerzeményre esett, melyet annak idején Udvaros Dorottya énekelt. Az X-Faktor felfedezettje örömmel nyúlt a szám feldolgozásához, melyben úgy érzi egy sokkal líraibb oldalát is megmutathatja. Muri Enikő ezúttal igazi dívaként látható a klipben. A videó elnyerte a rajongók tetszését is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik