Szórakozás

Titkos küldeménnyel sokkolták le az X-faktorost

Teljesült Kováts Vera egyik legnagyobb álma. Titokzatos rajongójától ugyanis két jegyet kapott a közelgő Bryan Adams koncertre.

Hosszú ideje ácsingózott már a Bryan Adams-koncertre szóló jegyekért Kováts Vera. Az X-Faktor felfedezettje ugyanis rajong a bársonyos hangú énekesért, aki hamarosan hazánkba látogat. Vera azonban nem engedhet meg magának egy több tízezer forintos koncertjegyet.

Ennek ellenére a tizenéves lánynak most mégis teljesült a kívánsága. Rejtélyes módon ugyanis két jeggyel lepték meg. „Valaki megállt a házunk előtt kocsival, bedobott valamit a postaládába, és tovahajtott’” – árulta el a fiatal énekesnő, aki családja noszogatására ment le megnézni, mi is lehet a postaládában.

„Lecammogtam a lépcsőn, unottan kirántottam a ládából a borítékot, mit sem sejtve, milyen nagy kincs lapul benne. Kibontottam… Egy laza mozdulattal hátrabukfenceztem a kanapén. Onnantól kezdve én kábulatban vagyok!” – mesélte az énekesnő.

Vera ugyanis névre szóló meghívást kapott a Bryan Adams-koncertre, amelyre valakit magával vihet. Az énekesnő még nem tudja, ki lesz az a szerencsés, aki vele tart. Az X-Faktor tinijének azonban nem sok ideje marad gondolkodni, hiszen a koncert bő egy hét múlva lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik