Szórakozás

Elképesztő dolog derült ki Gönczi Gáborról

Eddig sosem hallott titkot árult el magáról Gönczi Gábor. A Fókusz műsorvezetője bevallotta, hogy mindig is nagy Dallas rajongó volt.

„Olyannyira nagy Dallas-rajongó voltam, hogy addig nem mentem sehová péntek esténként, amíg véget nem ért a soron következő epizód. Ha pedig nem tudtam otthon lenni, akkor rögzítettem a legfrissebb fejleményeket és másnap megnéztem, mi történt a szereplőkkel. Aztán, amikor néhány évvel ezelőtt ismételni kezdték a sorozatot, nem tudtam megállni és nosztalgiából végignéztem ismét mind a 357 epizódot” – vallotta be Gönczi Gábor.

Bár a nézők többségének Jockey volt a kedvence az RTL műsorvezetője mégis az örök vesztest, Cliff-et vette a védelmembe. A sorozat legcsinosabb nője szerinte Jockey egyik szeretője, Mandy Winger (Deborah Shelton) volt. Azon túl, hogy Gábor a sorozat nagy szerelmese volt, néhány éve úgy hozta a sors, hogy a munkája miatt is kapcsolatba került a sorozattal.

A Lucyt alakító Charlene Tilton budapesti vendégszereplése idején ö fogadta a színésznőt az RTL Klub székházában és mutatta meg neki a Fókusz díszletét. Az ismert tévés azt mondja, a színésznő közvetlen volt, és szinte minden férfival kikezdett, pont úgy, mint a Southfork Ranchen.

A Dallas most azért került ismét szóba, mert annak folytatását sikerrel vetítik az Egyesült Államokban és hamarosan – az RTL Klub jóvoltából – a magyar nézők is nyomon követhetik Jockey és Bobby Ewing gyermekeinek csatározását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik