Szórakozás

Vadon Jani már a történelem része

Vadon Jani (vadon jani, )
Vadon Jani (vadon jani, )

Hatalmas élményben volt része a Morning Show műsorvezetőjének. Vadon Jani azon különítmény tagjaként utazott Angliába, akik hazánk színeiben futottak a londoni olimpia lángjával. Janiékat óriási tömeg fogadta a dél-angliai faluban.

A Class FM műsorvezetőjét kollégái jelölték és egy bizottság választotta ki a megtisztelő feladatra. Nemcsak sportos életmódja, hanem példamutató karitatív tevékenysége is Vadon Jani mellett szólt a döntésnél.

Magyarország legnépszerűbb reggeli műsora már többször megmutatta, ha a szükség van rá, műsorvezetői képesek a hallgatóságot pillanatok alatt mozgósítani – legyen szó akár az árvízkárosultak vagy a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítéséről. Vadon Jani mellett olyan hírességek futottak az olimpiai lánggal, mint Kassai Viktor, Várkonyi Attila vagy Erőss Zsolt.

„Óriási élmény volt megtenni a 300 métert a lánggal. Nemcsak azért, mert Angliában a pici gyermekektől az aggastyánokig mindenki kint volt az utcákon, és részese akart lenni az eseménynek, hanem azért is, mert ezt az élményt közvetetten a hallgatóknak is köszönhetem, akik mindig összefognak, ha szükség van rá. Kivételes megtiszteltetés volt ebben a csapatban a hétköznapi hősökkel és a többi hírességgel együtt futni, ezért becses ereklyeként őrzöm majd a fáklyát” – mondta Vadon Jani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik