Szórakozás

Sebestyén Balázsék háromkerekű motorról közvetítettek

Több száz motoros, tíz kilométer hosszú konvoj, egyedülálló üvegstúdióval felszerelt kamion, egy fotellel ellátott háromkerekű járgány és három kalandvágyó rádiós. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani neve összeforrt a lehetetlen kalandokkal. A srácok most ismét extrém módon utaztak le a Harley Fesztiválra: egy darabon a már ismerős impozáns kamionnal száguldottak, majd három kerékre pattantak és egy nem mindennapi motorral folytatták útjukat.

Fokozni a fokozhatatlant. Ehhez értenek a Morning Show műsorvezetői. Balázs, Feri és Jani az idei nyarat is egy formabontó adással indította. A fiúk ugyanis ismét egy hatalmas kamionra szerelt üvegkonténerben indultak Alsóörsre, ám ez nem volt elég nekik, így az utolsó szakaszt egy igazi trike-ról, azaz különleges háromkerekű motorról közvetítették, amire még nem volt példa hazánkban.

Jani nagyon élvezte az utat, de egyelőre nem cseréli Harley-ra kerékpárját. „A baljós előjelek ellenére, hiszen ez a 13. Harley Fesztivál, hihetetlenül jól sikerült a mai kis kalandunk. A kamionos feeling már ismerős volt, noha a trailer kicsit másabb volt, mint tavaly. Ám mindenképpen leírhatatlan érzés, hogy rengetegen követtek minket! A háromkerekű járgánnyal utazni pedig maga volt a nagybetűs élet. Nagyon élveztem! Csak Balázst sajnáltam kicsit, aki egy szál ingben pattant a fotelbe, így a végére az arcára fagyott a mosoly” – árulta el nevetve Vadon Jani, aki nagyon örül, hogy tradíciót teremtettek extrém adásukkal.

„Összeforrt már nevünk ezzel a hagyománnyal, mi csináltuk először tavaly ezt a kamionos megmozdulást, de hát mindig fokozzuk a fokozhatatlant, előfordulhat, hogy jövőre mindhárman külön motorról vezetjük az adást” – tette hozzá a Class FM reggeli show-jának műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik