Szórakozás

Drámai fordulat Stallone halott fiának ügyében

Eddig titkolták a rendőrök, hogy többzacskónyi gyanús fehér por is volt Sage Stallone házában.

Jól tette Sylvester Stallone, hogy felbérelte Amerika leghíresebb magánnyomozóját, hiszen a kutatás eredményeként új információt tártak a nyilvánosság elé. Scott Ross szerint a helyszínelést végző nyomozók többzacskónyi fehér port is lefoglaltak Sage házából. A hivatalos toxikológiai vizsgálat még nem készült el, így nem tudni, hogy pontosan mi volt a tasakok tartalma, de feltételezhetően kokain vagy  Vicodin. Korábban kiderült, hogy a sztár fiának halála előtt egyszerre több fogát is kihúzták, és a kínzó fájdalmai ellen erős gyógyszereket szedett..

A rendőrök jelenleg arra is választ keresnek, hogy miként lehetett hatvan megkezdett doboz vényköteles gyógyszer a 36 évesen elhunyt filmesnél. Ennyi fájdalomcsillapítót ugyanis akkor sem írhattak fel neki, ha a teste minden egyes négyzetcentimétere sajgott. Főleg, hogy gyógyszertárakban használatos óriás dobozokról van szó, és nem a betegeknek kiadott normál méretűekről.

Közben olyan elméletek is napvilágot láttak, hogy Sage nem saját célra tárolta a bogyókat, hanem kereskedett velük. De erre sincs egyelőre konkrét bizonyíték.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik