Szórakozás

Tudni sem akart elhunyt fiáról Stallone

Sylvester Stallone nem volt hajlandó szóba állni a fiával korábban, és tudni sem akart róla semmit.

A hét elején kiadott közleménye szerint Sylvester Stallone teljesen összetört, és nem tud megbirkózni a fájdalommal, amit fia, Sage halála okozott. A színész unokaöccse szerint ez elég elképzelhetetlen, hiszen állítása szerint életében sem sokat foglalkozott a gyógyszer-túladagolásban elhunyt gyerekével a színész.

Edd Filiti azt állítja, hogy Sly hosszú évekig nem volt hajlandó beszélni tragikus sorsú fiával, sőt tudni sem akart róla semmit. Az akcióveterán olyannyira elutasította Sage közeledését, hogy amikor az a születésnapján fel akarta köszönteni, Sylvester egyszerűen fel sem vette a telefont.

Sly és fia kapcsolatának megromlásáért Edd a sztár jelenlegi nejét, Jennifer Flavint okolja. Az egykori modell úgy látja, hogy férjének ő és három lányuk a családja, korábbi házasságából született gyerekei pedig a múltat képviselik, így nem vehetnek részt a jelenlegi életükben. A színész látszólag elfogadta Jennifer álláspontját, amivel eltaszította magától két elsőszülöttjét, és így Sage-től el sem köszönhetett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik