Szórakozás

Csontszilánk van a nagybeteg Cini arcában – Megszólal

zalatnay cini (Fotó: TV2 / press.tv2.hu )
zalatnay cini (Fotó: TV2 / press.tv2.hu )

Kontrollvizsgálaton volt kedden a közelmúltban megoperált Zalatnay Cini, ahol megállapították, csontszilánk van az arcában.

Csak a Hír24-nek beszélt arról az énekesnő, mit tudott meg egészségi állapotával kapcsolatban a keddi orvosi vizsgálaton.

„Megnézték a szememet, arra ugyanis a betegségem miatt majdnem megvakultam. Már jobb kicsit, de a térlátásommal még mindig probléma van. A fejem is fáj. Kiderült az is, hogy az arcomban csontszilánk van, amit vélhetően el kell távolítani. Úgy tűnik, hogy ezt egy olyan szerkezettel el lehet végezni, ami hasonlít a gyerekek orrporszívójához. A helyzetet kissé bonyolítja, hogy orrsövényferdülésem van, ami miatt az átlagosnál nehezebben elérhető a problémás terület. Ez a 3 héttel ezelőtti műtétnél is gondot okozott” – mesélte az énekesnő.

Cini bár jobban érzi magát, de még nem a régi. Azt mondja, nagyon gyenge, ami a műtétnek, a sok gyógyszernek és a nagy fogyásnak köszönhető.

„Tíz kilót adtam le. Jobban örültem volna, ha nem így fogyok. Mindenki mondja, mennyire csinos lettem, pedig szinte a csontjaim is kilátszanak. Azt tervezem, hogy majd edzéssel rendbe hozom magam, ha teljesen felépülök. Az jobban aggaszt, hogy nincs étvágyam, erőltetnem kell minden falatot. Fel kell erősödnöm, különben nem bírom majd a színpadi munkát” – mondja Cini, akire a következő napokban további vizsgálat vár majd, hogy kiderüljön, hogyan gyógyul a műtétje után és mikor térhet vissza a munkába.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik