Szórakozás

Bűncselekmény a kórházban lévő magyar zenész ellen

Nem bírta a kórházi körülményeket, most gyógyszerek segítségével józanodik MC Hawer. A zenész azt állítja, jobban van, sőt, a legutóbb józanul állt színpadra is.

Mint már megírtuk, hetekkel ezelőtt úgy döntött MC Hawer, hogy leszámol alkoholfüggőségével és önként bevonul a zárt osztályra. A zenész úgy érezte, egyedül nem tud megbirkózni szenvedélybetegségével, és orvosi segítséget kért.

MC Hawer elhatározása úgy tűnik, nem tartott sokáig: nemrég otthagyta a kórházat. Állítja, meglopták és a pszichiátria társasága sem volt jó hatással rá. “Mindent elvittek tőlem éjszaka, ami nem volt hozzám láncolva, és az ott lévő emberekből is elegem lett” – taglalta az Aktív kamerái előtt. “Úgy döntöttem kijövök és inkább az Anonim Alkoholistákhoz fordulok” – tette hozzá.

Hawer nem tagadja zárt osztályon tartózkodását rögtön egy kis sörrel próbálta meg kiheverni, ám egy súlyos hányási roham után rádöbbent: orvosi segítség nélkül mégsem tud kilábalni alkoholfüggőségéből. Most gyógyszereket szed és úgy érzi, a pirulák segítenek neki, sőt, olyannyira jól van, hogy legutóbb teljesen józanult állt színpadra.

A zenész bevallotta, nem csak ez az egy szenvedélye van: játékfüggőségével nagyjából 50 millió forinttól szabadította meg a családi kasszát, így most a gázsiját rögtön a fiának adja oda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik