Szórakozás

Ájultra itta magát a magyar zenész – Elvonón van

Őszintén beszélt 20 éve tartó alkoholbetegségéről MC Hawer. Az énekes-rapper nem először itta ájultra magát, ám most úgy döntött, véget vet kálváriájának és önként megy elvonóra.

MC Hawer a TV2 Aktívjában vallott súlyos alkoholproblémájáról. Úgy döntött, leteszi a poharat, ehhez azonban segítségre van szüksége. A népszerű zenésznél a múlt héten telt be a pohár, amikor is ájultra itta magát, leesett a székről, felrepedt a feje és mentő vitte a zárt osztályra.


“Kicsúszott a lábam alól a talaj” – vallotta be a kamerák előtt is spicces zenész. “Ha nem állok le, vége a zenei pályafutásomnak, a zenekarnak is. Az utóbbi időben memóriazavaraim vannak, elfelejtem a szöveget” – mesélte.

MC Hawernak a bőrén és a szemén is látszik már alkoholbetegsége, húsz éve szinte naponta a pohár fenekére néz, ma már naponta fél liter töményt vagy akár két liter vörösbort fogyaszt.

A zenész azt sem tagadja, sokszor vele élő fia segítette az ágyba, olyannyira önkívületi állapotba került.

A TV2 kamerái az elvonó udvarán beszélgettek MC Hawerral, aki nem tagadta, ittasan vonult be a kórházba, és bízik benne segítenek neki leküzdeni szenvedélybetegségét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik