Szórakozás

Sztárok ragadtak kormányt a Hungaroringen

Szentgyörgyi Rómeó a Nemek harcán bebizonyította, a férfiak ügyesebb vezetők a nőknél. A profi személyi edző Wolf Katit, Kőváry Anettet és Kocsis Tibit győzte le a Hungaroring vezetéstechnikai és off-road pályáján.

 

Izgalmas küzdelemben mérte össze gyorsaságát és ügyességét Wolf Kati, Kővári Anett, Kocsis Tibi és Szentgyörgyi Rómeó. A Nemek harcában a hírességek egy vezetéstechnikai és egy off-road pályán bizonyítottak, hogy kiderüljön, a férfiak vagy a nők ügyesebb vezetők. A szoros küzdelemben végül Szentgyörgyi Rómeó bizonyult a legjobbnak, aki két másodperccel volt gyorsabb a Class FM hírszerkesztőjénél, Kőváry Anettnél.

„Régóta ki akartam már próbálni ezt a vezetéstechnikai pályát, hogy kiderüljön, hogyan tudom kezelni a kritikus helyzeteket a volán mögött. Izgultam, de úgy érzetem, jól sikerült teljesítenem, amit végül az időeredmény is igazolt.” – árulta el Rómeó.

„Nem vagyok egy száguldozós vezető, évente harminc-negyvenezer kilométert vezetek és eddig sosem volt balesetem.” – tette hozzá a Nemek harca sztárfutamának győztese.

A hölgyek azonban nem okoztak csalódást. Anett után a harmadik helyen Wolf Kati végzett.

„Fantasztikusan éreztem magam mindkét feladatnál. A vezetéstechnikai pályán tudtam figyelni arra, hogy csúszós helyen, miután megdobja az autót a rántópad, mit kell tennem, így sikerült pályán tartani az autót. Nagyon büszke voltam magamra, de ilyenkor realizálja az ember igazán, hogy éles helyzetben, forgalomban milyen könnyen elveszítheti a kontrollt a kormány felett. Érdemes lenne mindenkinek, aki vezet, kipróbálni! Az off-road pályán nem volt ennyire kiélezett a helyzet, élveztem a pálya és az autó adta extrém vezetési élményt.

Nagyon izgalmas volt!” – mondta az énekesnő, aki magassarkúban ült volán mögé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik