Szórakozás

Íme a jövő: Stohl még ülni fog, Győzike válik

Személyre lebontott hírességhoroszkóp: börtönbüntetését töltő színész-műsorvezetővel, adócsalással vádolt celebbel és önként „raboskodó" valóságshow-hősökkel.

Így 2011 végén úgy döntöttünk, egy misztikus utazásra invitáljuk olvasóinkat: varázsgömbbel, kártyákkal és meggyújtott fényképekkel. Jöjjön egy kis hókuszpókusz, hogy kiderüljön: mire is számíthatnak a hazai hírességek az új évben; és egy keveset természetesen megtudtunk az ország várható jövőjéről is.

Két teljesen eltérő módszerrel dolgozó jósmester vette górcső alá Stohl Andrást, Gáspár Győzőt és a ValóVilág 5 játékosait. Az ősi mágust, Frabatót és a mágia és a boszorkányság nagymesterét, Lui Padrét kérdeztük. Mindkettőjüknek ugyanazokat a kérdéseket tettük fel: mire számíthat Stohl András szabadulása után, milyen év vár az adócsalással vádolt Gáspár Győzőre és ki nyeri meg a ValóVilág 5 játékát?


Stohl Buci baljós jövője
Fotók: Neményi Márton

Frabatónak se seprűje, se üveggömbje nincs. Az ősi mágus egészen más, amolyan tüzes módszerrel, fényképégetéssel látja a jövőt. Elég csupán egy név, egy születési dátum és egy fotó – máris mondja, mi vár az adott személyre az elkövetkező években.

„Stohl még ülni fog”

Frabato szerint a márciusban szabaduló Stohl András alapvetően szerencsés csillagzat alatt született, felfelé ível a jövője, de ha nem elég óvatos, pár év múlva újra a rácsok mögött találhatja magát.

„Amint szabadul, az élete visszaáll az eredeti rendbe, visszafogadják majd az emberek, mint ahogy a színház és a televízió is. Olyan, mintha elment volna egy nagyobb szabadságra. Viszont benne van az energiájában, hogy a baleset, amit okozott, kísérni fogja őt még legalább öt-hat évig. Tudatos ember, azonban az erős hullámok, amik eddig keletkeztek az életében, továbbra is meg fogják találni. Ha nem figyel oda, majdnem biztos, hogy még ülni fog. 2014, 2015 környékén valószínű, hogy ismét közúti balesetet szenved, amiben ezúttal ő is komolyan megsérül. Ezért is – csak úgy, mint legutóbb – ő lesz a felelős, és újra börtönbüntetésre ítélhetik” – elemezte a Hír24-nek a lángok jóslatát Frabato.

Lui Padre a varázsgömböt hívja segítségül, hogy lássa a jövőt. A mágikus „golyó” szintén kényszerszabadságként értelmezi Stohl börtönbüntetését, de Frabatóval ellentétben Lui Padre nem jósol újabb elzárást. Sőt, szerinte elképzelhető, hogy a színészt még március előtt kiengedik.


A kristálygömbben éppen Stohl Buci életrajzi filmje pereg

„Lehetséges, hogy jó magaviselete miatt lerövidítik a kiszabott büntetést. Az biztos, hogy könnyen visszailleszkedik majd a mindennapokba, de lesznek kollégák, akik áskálódnak ellene, illetve az emberek egy része megveti majd azok miatt a dolgok miatt, amit csinált. A karrierjében egyébként nem mutatkozik nagy törés. Lesznek még gondjai, de ezek miatt nem fog börtönbe kerülni. Inkább külföldi karriert látok, illetve nagy esélyre van arra, hogy megfilmesítik majd az életét” – magyarázza a „kristálygömb fönti síkjai” alapján a mágia nagymestere.

Győzike vesztésre van ítélve

Stohllal ellentétben Győzike esetében nem figyelhető meg semmiféle pozitív fordulat: Frabato szerint a roma show-man „nehéz évek elé néz, a vállalkozása és a házassága is becsődölhet.”

„Győzőnél nem látok Stohlhoz hasonló felfutást. Nála évek óta tart egy negatív hullám, és ez folytatódni fog a jövőben is. Győző önpusztító, a saját maga sorsa ellen megy, éppen ezért vesztésre van ítélve. Az ellene indított perben nem lesz sikeres, mivel a következő évek nem lesznek számára szerencsések, sem az üzleti életben, sem a magánéletben. Nem kerül börtönbe, maximum felfüggesztettet kap. Viszont a hullám, ami elindult nála, hozhat még magával több problémát. Vissza kellene vonulnia két-három évre, csak ezt a habitusa nem fogja engedni. Ami nagyon erősen kijön nála, az a párkapcsolati válság, ez egyébként Schobert Norbiékra is igaz. Végleges szakítást látok, két-három éven belül” – mondta Frabato az elégetett fotó alapján.

Letöltendő börtönbüntetést Győzikénél Lui Padre sem vizionál, – hiába mormol varázsigéket a gömbje felett – a szerelmi válság viszont az ő „készülékében” is megjelent.

„Nem fogja megúszni a pert, ez biztosan kijelenthető, valószínű, hogy pénzbüntetést kap. Partnerkapcsolatában is lesznek gondok, ez esetleg szakításhoz is vezethet majd. Egyelőre különélést mutat a kristálygömb” – állítja a boszorkonyság zöldruhás mestere, Lui Padre.

Rejtély, ki nyeri a VV5-öt…

A ValóVilág 5 végén – Frabato jóslata szerint – egy férfi győzedelmeskedik majd. Bár mi nem láttunk semmi különöset a tűzben, a mágus állítja, a lángok nem hazudnak: férfi valóságshow-hős alakja rajzolódott ki szemei előtt.

„Majdnem biztos, hogy a ValóVilágot nem nő fogja nyerni. A bent maradt női játékosok nem elég erősek, semmilyen energiát nem hordoznak, így nem lesznek ott a végjátékban. Valószínű, hogy Dukai Regina bátyja, Gergő lesz a befutó, nála érzek erős energiát. Illetve Attilát és Fecót mondanám még. Mindenképpen olyan nyeri majd, aki nem fiatal” – tippelt Frabato.


A kristálygömb fönti síkjai szerint nehéz év előtt áll az ország

Lui Padre sem hagyott minket információ nélkül, amikor a ValóVilág nyertesének személyéről érdeklődtünk. Ő azonban egy teljesen más eredményt látott a jövőben: VV Veronikának vagy VV Eszternek jósolta a mesés nyereményeket. „A VV5-öt egy lány fogja megnyerni, akinek sötét, hosszú haja van. Mindenféleképpen nő lesz a győztes, ez biztos.”

Abban mindkét jövendőmondó egyetért, hogy lesznek természeti katasztrófák, igaz ehhez nem kell nagy jóstehetségnek lenni, hiszen ezek nélkül aligha telhet el egy-egy év. Abban is megegyezik a jóslatuk, hogy nem lesz polgárháború, sem világvége, több lesz viszont az öngyilkosság, összességében pedig a 2012-es évnek csak a második fele ígérkezik békésnek és szebbnek. Frabato szerint jövőre a Föld rezgésszámának változásával az anyagi dolgok helyett az érzelmek és az emberi kapcsolatok kerülnek majd a középpontba. Lui Padre pedig úgy látja, további megszorításokra és tüntetésekre számíthatunk, valamint egyre inkább rendőrállammá alakul majd át az ország.

Hogy a jóslatokból melyik teljesül, arra visszatérünk egy év múlva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik