Szórakozás

Bajban van Gór Nagy Mária színitanodája?

gór nagy mária (gór nagy mária)
gór nagy mária (gór nagy mária)

Huszonnyolc éve töretlen lelkesedéssel és kitartással igazgatja az ország legismertebb színitanodáját Gór Nagy Mária. A hírek szerint azonban a gazdasági válság őket is megviselte, ám a csőd előtti pillanatban az iskola megmenekült.

A színésznő a Mokkában elmesélte, éppen akkora a gond iskolájában is, mint minden oktatási és művészeti  intézményben, ami mecenatúra nélkül nem működhet. “Akkora baj nincs, mert kitaláltuk a tinitanoda tagozatot, imádják a gyerekek, a szülők, nagyon jó szakemberekkel dolgozunk. Elkezdtünk terjeszkedni Szegeden, egy volt tanítványom csinálja, úgy tűnik fennmaradhat az iskola” – mesélte a színésznő, aki egy zseniális üzleti húzás segítségével kihúzta a tanodát a bajból. “Megkaptam a friss könyvelési adatokat, amelyek szerint az előremenekülés sikeres lett” – mesélte boldogan a színésznő.

“Van olyan növendékem, aki a bulvár és kereskedelmi televíziók által ismert lett, ám van olyan Jászai Mari-díjas növendékem is, aki nagyon tehetséges, de kevésbé ismert. Néha úgy érzem, vannak irigyeim, azt mondják, a Gór úgyis megáll a lábán, neki nem kell segíteni. Igaz, életemben nem panaszkodtam. Arra szocializálódtam, hogy inkább én segítek” – tette hozzá.


A színitanoda növendéke volt a Jóban Rosszban szereplője, Kondákor Zsófi is, aki elmondta, rengeteget köszönhet ennek az iskolának, enélkül nem ott tartana, ahol most tart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik