Szórakozás

Pultosnak állt a magyar modellvilág krémje

Siófok újonnan megnyílt bárjában különös meglepetésben lehetett része a szórakozni vágyóknak. Csinos modellek vonultak színpadra az este folyamán, a pontot az i-re pedig a Sugarbird szépséges lányai, azaz Bódi Sylvi, Zimány Linda és Dukai Regina tették fel.

A Covergirls igazán forró hangulatot varázsolt legújabb divatbemutatóján, egy siófoki bár szezonnyitóján. A közönség remek hangulatban csodálhatta meg a legújabb ruhakreációikat, amelyeket nem csak a csinos modellek, hanem a divatmárka képviselői is felvonultattak a színpadon. Az esemény sztárvendégeiként ugyanis Bódi Sylvi, Zimány Linda és Dukai Regina kápráztatta el az érdeklődőket.

A három csinos hölgy a divatshow után a pult mögül kínálta a Bock Józseffel közösen megálmodott borkülönlegességeket a vendégeknek. Dukai Regina párja, Feczesin Róbert, az olasz Brescia csapatának focistája is a lányokkal tartott a siófoki eseményre. A bemutató után természetesen a hírességek is belevetették magukat az éjszakába, s hajnalig meg sem álltak a bulizással.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik