Szórakozás

Kovács Ákos elképesztő vallomást tett

kovács ákos (ingyenes, )
kovács ákos (ingyenes, )

Hosszas találgatásoknak ment elébe Kovács Ákos. A zenész először és utoljára beszélt arról, jelenleg egyetlen tehetségkutatóban sem akar zsűrizni.

Napok óta találgatják a napilapok Kovács Ákos vajon szerepet vállal-e valamelyik tehetségkutatóban zsűriként. A zenész most pontot tett az ügy végére, s a Fókusznak elárulta: egyetlen tehetségkutatóban sem vállal szerepet.

„Elképzelhető, hogy később, amikor nem lesz ennyi kurrens dolgom belemegyek, de idén semmiképp sem” – kezdte bejelentését Kovács Ákos, akinek nem ez az egyetlen indoka az ilyen jellegű műsoroktól való távolmaradásra.

„Az összes tehetségkutatóban sokkal jobb énekesek vannak, mint én. Nem kicsivel jobbak, sokkal-sokkal jobbak” – állítja az énekes, aki nem érzi magát kompetensnek erre a feladatra. „Amíg van mondanivalóm, addig biztos, hogy itt leszek és teszem a dolgomat. Aztán csinálok egy kis szünetet, vagy lelépek a pódiumról. Ennél többet nem tudok mondani ezeknek a fiataloknak, akik nálam sokkal jobb hanggal rendelkeznek” – vallotta be őszintén a zenész, aki inkább saját karrierjére koncentrál.

“Jelenleg túl elfoglalt lennék ehhez a feladathoz, és nem érzem magam illetékesnek egy ilyen kérdésben, egy nálam jobb hangokat felvonultató seregszemlén. Nem érzem úgy, hogy joggal lehetnék zsűri. Ha nem lesz ennyi dolgom és már a bölcs szerepében kényelmesen hátradőlhetek, majd szólok. Ez a pillanat most még nem jött el” – vallotta be az énekes, akinek ettől függetlenül jól esnek az ilyen jellegű felkérések.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik