Szórakozás

Balesete miatt szenved a magyar celeb gyermeke

Súlyos balesetet szenvedett a közelmúltban Terry Black 11 éves kisfia. Akkor az orvosok azt mondták, az sem kizárt, hogy Danikát meg kell operálni, ám a legutóbbi kontrollvizsgálaton úgy tűnt, talán mégis elkerülhető a beavatkozás.

Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, a magyar előadó kisfia kulcscsonttörést szenvedett, amikor felborult a biciklijével. Csak később derült ki, hogy nagyobb a baj, mint ahogyan azt az első kórházban közölték az aggódó apukával. Akkor elláták a kisfiút, de azt is elmondták, elképzelhető, hogy meg kell operálni Danikát.

„Néhány napja voltunk vizsgálaton és szerencsére kiderült, szépen gyógyul a törött csont. Az orvos azt mondta, szerinte nem kell megoperálni Danit, aminek természetesen nagyon örülünk, mert mindketten féltünk a műtéttől. Persze továbbra is egy speciális szerkezet tartja a vállát, ami miatt nem mozoghat úgy, ahogyan szeretne. Iskolába sem mehet, amitől persze nagyon szenved. Ráadásul hiába beteg, tanulnia kell, mert nem maradhat le a többiektől. Itthon próbáljuk behozni a lemaradást, de Dani már nagyon várja, hogy végre találkozhasson az iskolatársaival, mert hiányoznak neki.” – mesélte Terry.

A híresség azt is elmondta, hogy legközelebb április 17-én kell visszamenniük a kórházba, akkor dől majd el, hogy mikor veszik le a kisfiáról a merevítőt és mikor mehet újra iskolába. Addig azonban Danikának mindenképpen óvatosan kell mozognia, nehogy elmozduljon a válla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik