Szórakozás

Gazdag szőkére csapott le Harry herceg

harry herceg (harry herceg, )
harry herceg (harry herceg, )

Egy szemrevaló szöszi modell csavarta el a Kisherceg fejét, akinek nemcsak a külseje lenyűgöző, hanem a bankszámlája is.

Bár a hadseregtől kapott ultimátum miatt Harry herceg ideiglenesen lemondott a fehérnép társaságáról, mégis sikerült újfent szerelembe esnie. Diana kisebbik fiának fejét Gabriella Wilde csavarta el, és maga a színésznő-modell is rendkívül odavan nemes udvarlójáért. Ugyanakkor retteg is a királyi családot körülvevő felhajtástól, és nem akar cirkuszi majomként élni, mint Katalin. Így egyelőre még nem lehet őket egy párnak nevezni, de a szerelem valószínűleg legyőzi a kétségeket.

Gabriella aggodalmai érthetőek, de egyben fölöslegesek is, ugyanis mindenki szerint tökéletes hercegnőjelölt. Szép, tehetséges, és annyira visszafogott társasági életet él, hogy még a királynő is több buliba jár nála. Illetve az sem elhanyagolható, hogy dúsgazdag, nagy tiszteletnek örvendő családból származik. A brit sajtó szerint Gabi Pippa Middleton után a második legjobb parti a szigetországi lányok között. Emellett ő lehetne a legkülönlegesebb nevű hercegnő, hiszen Gabriella Zanna Vanessa Anstruther-Gough-Calthorpe-ként lett anyakönyvezve a huszonhárom éves szőkeség.


Gabi felkeltette Harry érdeklődését

Ajánlott videó

Olvasói sztorik